Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

13 December, 2009

Florence

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 00:24

Als je in Europa op dezelfde breedtegraad zit als Waterloo, dan kom je uit in Florence. Helaas heeft Waterloo geen profijt van de Golfstroom…

ca-1426

Gisteren, zaterdag, was de eerste dag sinds dinsdag dat het niet gesneeuwd heeft… het was zelfs een mooie dag, met een blauwe hemel en met zon! Ik heb dan ook, op weg naar de bakker en supermarkt, best wat foto’s kunnen maken! De boodschappen heb ik trouwens te voet gedaan: fietsen kan niet meer. De grotere wegen zijn wel sneeuwvrij gemaakt, maar niet tot aan de rand, en dat is nu juist waar je als fietser zou moeten rijden… en op de binnenwegen is het gewoon ronduit glad.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress