Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

14 March, 2010

Zomertijd!

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 01:07

Nee, wees maar niet bang, je hebt niets vergeten. Jullie mogen nog twee weken, maar hier in Canada gaat vandaag de zomertijd in! Voor twee hele weken is het tijdsverschil tussen Eindhoven en Waterloo slechts 5 uur!

Zelfs het weer lijkt het in de gaten te hebben: afgelopen week hadden we zon, blauwe luchten, en temperaturen (zowel dag als nacht) boven het vriespunt; overdag zelfs boven de 10 graden!

Dit weekend gaat het iets minder van harte: het stormt, met regen en windstoten. Mijn paraplu heeft het niet overleefd, en later op de avond viel er zelfs weer wat (natte) sneeuw. Maar niettemin, de lente is hier!

Hier zijn nog wat foto’s van afgelopen herfst die ik nog niet uitgezocht had. De meeste zijn in de omgeving van de Grand River, het lokale stroompje, genomen.

3 Comments

 1. Dat zijn weer prachtige foto’s, Stefan!

  Comment by Rita — 14 March, 2010 @ 12:01

 2. Hoi Stefan,

  Jammer dat wij nog 2 weken moeten wachten, ik ben een groot fan van de zomertijd. Zeker als die zo mooi is als bij jullie!…. Hier begint het ook al ergens op te lijken zonniger, minder koud – al staat er nog wel een koude wind! Gisteren was ik met Guido in Rotterdam voor een tentoonstelling over OceaniĆ« (zie zijn blogje) en aangezien dat museum aan de Maas lag, was het toch echt wel frisjes. Maar de tentoonstelling was erg mooi. Jij zou ‘m ook hebben kunnen waarderen!

  Groetjes,
  Frances

  Comment by Frances — 14 March, 2010 @ 14:09

 3. P.S….. Leuke kat trouwens, ondanks de wantrouwige blik (katten eigen….)

  Comment by Frances — 14 March, 2010 @ 14:10

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress