Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

4 April, 2010

Leven in de brouwerij

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 19:38

Ik had verwacht dit weblog te kunnen vullen met een reeks klaagzangen over het weer: extreme kou, meters sneeuw, dat soort dingen. Viel dat even mee: de winter hier was extreem zacht, met erg weinig neerslag, en in Nederland was het misschien wel de strengste winter in jaren!

Ook dit paasweekend heb ik meer geluk gehad dan jullie: vrijdag en gisteren temperaturen boven de 20 graden (al stond er wel een stevige wind, tegen zaterdagavond zelfs stormachtig), en vandaag een dag met veel zon en toch nog ruim 15 graden.

Je merkt dat de natuur weer tot leven komt. Ik heb een wandeling gemaakt door Hillside Park en Waterloo Park, en daar flink wat foto’s genomen. En ik had niet eens mijn grootste zoomlens bij me!

2 Comments

  1. Wauw, dat zijn prachtige foto’s, Stefan!

    Comment by Rita — 5 April, 2010 @ 03:48

  2. Met een beetje mazzel zit ik binnenkort eerste rang bij de opvoeding van een nestje jonge vogeltjes. Bovenop een schoorsteen zo’n anderhalve meter van mijn zolderraam zit al weken een vogel rustig op zijn of haar gemakje en ik vermoed dat die aan het broeden is. Ik had geen idee wat voor vogels het zijn (vermoedelijk eenden), maar volgens mijn moeder – die een kijkje is gaan nemen – zijn het kauwtjes. Het lijkt me wel heel leuk als er echt eitjes uitkomen, want dan kan ik de jonkies zien zitten. :-)

    Comment by Guidje — 12 April, 2010 @ 16:59

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress