Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

23 May, 2010

Geen foto’s?

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 23:57

Vorige week zondag ben ik naar een concert van de lokale harmonie geweest. Na afloop was het zo’n lekker weer dat ik nog een eindje ben gaan fietsen. Dat “eindje” bleek achteraf, volgens Google Maps, zo’n 25 kilometer te zijn…

Vanwege dat concert had ik mijn camera niet bij me, en daarom heb ik geen foto’s kunnen maken van een roofvogel, een groundhog, en een hert. Maar niet getreurd! Drie jaar geleden was ik ook in Canada, en had ik ook mijn camera bij me. Daarom nu wat foto’s uit de oude doos. De eerste 4 zijn in Waterloo gemaakt (die stapel tonnen bestaat intussen niet meer), de vierde in MontrĂ©al, en de laatste drie in Hamilton. De roofvogel is volgens mij dezelfde soort die ik van de week zag.

Fijn Pinksterweekend! Ik heb maandag ook vrij, maar om een andere reden: het is Victoria Day.

1 Comment

  1. Hoi Stefan!
    Ha- nog meer wasberen! Ze zijn schattig en slim, maar toen ik in 1987 in de US was (Upstate New York) hadden de mensen bij wie ik logeerde -en al hun buren- al wasbeerproof vuilnisbakken…. De roofvogel (het wordt een hobby…) kalkoengier (Turkey Vulture)???
    Happy Victoria Day! Ik ga lekker naar Mathilde Santing en Ellen Ten Damme bij Jazz in Duketown.
    Frances

    Comment by Frances — 24 May, 2010 @ 04:12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress