Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

7 July, 2010

Canadadag

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 21:07

Vorige week donderdag, 1 juli, was het Canada Day, de dag waarop de Canadezen de geboortedag van hun land vieren (1 juli 1867). Het is een feestdag waarop de Canadezen kamperen, barbecuen en vuurwerk afsteken.

Ik nam de kans waar om een flinke fietstocht te maken (50 kilometer, en omdat het land hier niet vlak is was dat een behoorlijk eind), met onderweg een bezoek aan een overdekte vlindertuin. ‘s Avonds was ik (net) op tijd terug voor het vuurwerk dat op een veld bij de universiteit werd afgestoken. Dit leverde de volgende foto’s op:

1 Comment

  1. Mooie Foto’s! :)

    Comment by Rita — 9 July, 2010 @ 12:32

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress