Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

29 August, 2010

Laatste loodjes

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 16:12

Gisteren (zaterdag) was het weer gewoon te mooi om thuis te blijven, zelfs al is er nog genoeg te doen voordat ik kan vertrekken! Dus heb ik mijn fiets gepakt, mijn fietstassen gevuld (onder meer met lenzen voor mijn camera die ik vervolgens niet gebruikt heb), en ben ik op pad gegaan. Ik was nog niet ten westen van Waterloo geweest, dus dat werd de richting. Ik had een aardig rondje uitgezet van zo’n 30 kilometer, met onderweg een lunch in St. Agatha. En zo gezegd, zo gedaan. De heenweg bleek behoorlijk heuvelachtig te zijn. Achteraf bleek dat ik meer omhoog dan omlaag moet zijn gegaan, want de terugweg van St. Agatha bleek vrijwel ëën lange afdaling! Na afloop heb ik nog even op mijn balkon gezeten met laptop en frappuccino van Starbucks.

Morgen (maandag) is mijn laatste dag op de universiteit, dinsdag wordt mijn appartement geleegd (het verhuurbedrijf haalt de meubels op en een collega die net begint neemt de rest van mijn huisraad over) en breng ik mijn fiets naar de persoon die hem gekocht heeft. Woensdag vlieg ik terug, en donderdag land ik in Nederland!

Ik ga weer snel verder met inpakken, en laat nog wat foto’s van mijn fietstocht hier achter:

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress