Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

30 August, 2010

Zwart op wit

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 19:23

Ik heb sinds december ook een camera die nog fotorolletjes gebruikt. Ik had er zwart-wit film in zitten, en heb de foto’s afgelopen zaterdag laten ontwikkelen, afdrukken en scannen (het is tenslotte 2010). Hier is een selectie van beelden van Waterloo, Kitchener en de kloof bij Elora:

En zo eindig ik mijn weblog met een foto van hetzelfde gebouw waarmee ik begonnen ben: het oude stationnetje van Waterloo, dat nu alleen nog voor toerisme gebruikt wordt. Ik hoop jullie snel weer te zien in Nederland, en laat wel weten wanneer het volgende weblog de lucht in gaat!

3 Comments

 1. Hee Stefan!

  Wat een mooie zwart-witte foto’s! Een symbolische afsluiting om weer van (het niet meer in gebruik zijnde) stationnetje een foto te nemen. Ik heb nog snel even gespiekt bij augustus vorig jaar 😉

  Ik wil je succes wensen met de laatste dingetjes daar en je vervolgens weer in NL vestigen/aarden. Een klein beetje jaloers ben ik wel op je dat je weer naar NL gaat, maar voorlopig zitten wij hier in Sydney nog goed! We zijn nu nog aan het ‘optellen’ ipv het aftellen..

  Groetjes, marieke

  PS Beland hier vanwege een linkje van Dan over je Mac & Cheese ervaring.. Ik heb in de VS ook een keer M&C gekozen voor de lunch omdat ik vond dat ik dat een keer gegeten moest hebben.. Geen succes inderdaad! En weet je dat ze het hier heel normaal vinden om witte bonen in tomatensaus op geroosterd brood te eten. Als avondeten, maar ook als ontbij of lunch :S

  Comment by marieke — 30 August, 2010 @ 21:56

 2. Dank je! Ik moet zeggen dat ik een jaar eigenlijk te kort vind. Heb je eindelijk je draai gevonden, kun je alweer inpakken! Ik zal mijn best doen om in november bij jullie langs te komen. Ik mail daar te zijner tijd nog wel over!

  Trouwens, bij het verhuizen is het misschien handig om je internetverbinding een paar dagen van tevoren op te zeggen. Dat werkt een stuk sneller door 😉 Maar ik kom er wel, hoor!

  Comment by Stefan — 30 August, 2010 @ 22:09

 3. Hoi Stefan, mooie zwartwitfoto’s!…. Ik heb ook lang in zwartwit gefotografeerd, en ik vond het vaak erg mooi. Portretten vind ik vaak nog steeds ‘t mooist in zwartwit.
  Verder: goede reis als dat nog nodig is, en anders tot gauw maar weer! En succes in Amsterdam!
  Frances

  Comment by Frances — 1 September, 2010 @ 15:35

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress