Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

18 October, 2009

Lekke band

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 17:37

Er ligt de laatste dagen best veel glas op straat. Wellicht een bijwerking van de oktoberfeesten die overal in de regio gehouden worden? Hoe dan ook, op de terugweg van de supermarkt was mijn achterband ineens leeg. Dus moest ik zaterdagmiddag mijn band gaan plakken, in plaats van genieten van de herfstkleuren.

Later heb ik toch nog een eind gefietst, en nog een aantal mooie foto’s gemaakt. Daar zal ik er straks wat van plaatsen.

2 Comments

  1. Die band ziet er ook nogal kaal uit volgens mij…. Je hebt een goede leermeester gehad in banden plakken dus ongetwijfeld dat deze nooit meer lek gaat 😉

    Comment by Marcel — 24 October, 2009 @ 03:37

  2. :) :) :) :) :) :) :) :)

    Comment by Rita — 28 October, 2009 @ 03:30

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress