Gratis boeken / Free books

(English version below)

Ik haal mijn weblog maar weer eens van stal voor het volgende: ik houd van boeken. Ik koop ze regelmatig, en ik koop meer dan ik uitgelezen krijg. Vandaar dat ik hier in Nederland nog altijd bijna 3 Billy boekenkasten vol heb staan. De tijd is gekomen om daar iets aan te doen, en JIJ kan daarmee helpen. Ik wil ze een goed thuis geven, waar ze gewaardeerd en gelezen worden. Dus als jij een of meer boeken ziet die je wil hebben, laat het me voor 4 januari weten, en kom het liefst voor 11 januari ophalen (in de Achtse Barrier, Eindhoven. Erna kan ook, maar dan ben ik alweer naar Amerika vertrokken). Eventueel kan ik in de buurt van Eindhoven bezorgen. Email: stefan staartje-van-de-aap yellowhead puntje nl. Welke boeken zijn het dan? Zie de foto’s hieronder.

I’m resurrecting my blog for the following purpose: I love books. I regularly buy them, and I buy more than I manage to read. That’s why I still have nearly 3 full Billy bookshelves. The time has come to do something about this, and YOU can help with that. I want to give these books a good home, where they are appreciated and read. So if you see one or more books that you’d like to have, let me know by January 4, and preferably pick them up by January 11 (in the Achtse Barrier, Eindhoven. You can come later, but by then I’ll have left for the United States again). If necessary, I can also deliver near Eindhoven. Email: stefan monkeytail yellowhead period nl. So which books are on offer? See the photos below.

Laat me weten als je een titel niet kunt lezen / let me know if you can’t read a title.

Één reactie op “Gratis boeken / Free books

Reacties zijn gesloten.