Stefan aan de onderkant van de wereld Verhalen en foto’s vanuit Nieuw-Zeeland

6 November, 2008

Wellington

Filed under: Uncategorized — admin @ 10:51 am

De foto’s hieronder zijn genomen op verschillende plekken in Wellington, op 2 verschillende dagen. De wat meer zonnige zijn genomen toen ik op weg was naar de autoverhuurder om een auto te bespreken. Die dag heb ik – volgens mijn GPS ontvanger – zo’n 18 kilometer gelopen. Ik heb dan ook de toeristische route genomen, door de Botanische Tuinen (waar ik ondermeer een Fantail-koppeltje zag nestelen), langs het huis van de premier van Nieuw-Zeeland en nog over een heuvel heen. En toen nog terug, door het havengebied…

Maar, zoals ze hier zeggen, “You can’t beat Wellington on a good day.”

2 Comments

  1. Prachtige foto’s!!! Nog een paar weekjes en je bent gelukkig weet terug 😀

    Comment by Marcel — 7 November, 2008 @ 8:52 pm

  2. Huis van de premier? Binnenkort de nieuwe premier, that is! Als ik de Australische kranten zo lees. 🙂

    Comment by Guidje — 10 November, 2008 @ 1:34 am

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress