Stefan aan de onderkant van de wereld Verhalen en foto’s vanuit Nieuw-Zeeland

22 September, 2008

De weg naar de wetenschap…

Filed under: Uncategorized — admin @ 10:50 am

…loopt stijl omhoog.


Dat gebouw rechts boven, achter en boven dat flatgebouw op de voorgrond? Daar werk ik deze maanden. Het ligt nog iets hoger dan dat halfronde gebouw linksboven.

De techniek staat voor niets tegenwoordig. Ik heb een apparaatje bij me dat elke 5 seconden opslaat waar ik ben (met GPS), en hoe hoog dat is. Op die manier kan ik later precies terugvinden waar ik elke foto gemaakt heb. Maar je kunt er nog meer mee! Met de gegevens van dat apparaat heb ik de volgende grafiek gemaakt, die het hoogteverschil tussen mijn appartement en de universiteit weergeeft.

Okee, het is net geen 100 meter, maar binnen in het gebouw moet ik nog een trap op voordat ik bij de lift ben!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress