Stefan aan de onderkant van de wereld Verhalen en foto’s vanuit Nieuw-Zeeland

12 October, 2008

Meegenomen van thuis

Filed under: Uncategorized — admin @ 10:11 am

(Vervolg op dit bericht)

Alle vogels in dit bericht zijn meegebracht van andere werelddelen. De meeste uit Europa, ofwel om de Engelsen een thuisgevoel te geven, ofwel vanwege hun belang bij de landbouw, maar sommige komen ook uit andere werelddelen.

1 Comment

  1. Ik las in mijn reisgids over een ‘native’ vogelsoort waar in 1980 nog maar vijf exemplaren van in leven waren en het voortbestaan afhing van één broedend paartje. Daar zijn nu weer zo’n tachtig exemplaren van. Wel wrang dat er zo veel diersoorten de komst van de Maori en de Europeanen niet overleefd hebben. :-s

    Comment by Guidje — 13 October, 2008 @ 1:23 pm

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress