Stefan aan de onderkant van de wereld Verhalen en foto’s vanuit Nieuw-Zeeland

17 October, 2008

Inheemse vogels

Filed under: Uncategorized — admin @ 11:20 am

(Vervolg op dit bericht)

Gelukkig hebben nog behoorlijk wat vogelsoorten de invasies overleefd. Hier zijn een aantal foto’s van de soorten die ik al heb kunnen vastleggen. Ik hoop dat ik er nog meer te zien krijg, en met een uitstapje naar Kapiti Island in het vooruitzicht moet dat lukken! Bovendien ga ik niet terug naar huis voor ik een Kiwi gezien heb. En dan bedoel ik niet het fruit, maar de vogel. Deze leeft ‘s nachts en kan niet vliegen maar scharrelt met zijn lange snavel door de bladeren.

1 Comment

  1. Wacht maar met die kiwi tot ik er ook ben. 🙂 Er schijnen er veel te leven op Stewart Island, alleen komen die beesten pas ‘s nachts tevoorschijn. :-s

    Comment by Guidje — 18 October, 2008 @ 10:17 pm

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress