Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

16 December, 2009

Heen Neen

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 19:07

2179909780_c263ed2455

Vandaag heb ik (eindelijk) mijn vaccinatie tegen de Mexicaanse griep gehaald (die hier nog gewoon Swine Flu heet, of H1N1). Gewoonlijk zou ik dat niet doen: een paar dagen ziek is geen ramp, maar nu wil ik over een weekje toch wel heel graag naar huis vliegen, en in januari heb ik ook al een werkbezoek gepland staan…

Tot dusver voelt het aan als een beetje spierpijn in mijn arm, verder niets.

Verder ligt er nog altijd sneeuw. Gisteren is er opnieuw een paar centimeter gevallen, en ook vandaag dwarrelt het nog regelmatig!

2 Comments

 1. Hoi Stefan,

  Het sneeuwt hier ook, al is het in Eindhoven hoofdzakelijk stuifsneeuw, met een beetje glad hier en daar. In het Hoge Noorden alsmede het Woeste Westen was het erger, maar er werd (naar goed Nieuw-Nederlands gebruik) weer veeeeeeel te dramatisch over gedaan. Als ze dat doen, denk ik aan jouw foto’s en die van Monica (zij woont in Colorado, waar het ook behoorlijk tekeer kan gaan qua kou en sneeuw).
  Wellicht tot ziens?

  Groetjes,
  Frances

  Comment by Frances — 17 December, 2009 @ 12:23

 2. Ach gossie, Esmee en Veerle moeten ook ingeënt worden en allebei zelfs twee keer. De eerste keer ging nog wel, maar de tweede keer wist Esmee wat er ging komen en tja, dan blijkt het toch een ‘drama queen’ te zijn, want het was brúllen. Na veel moeite dan toch ingeënt. En Veerle had verhoging, dus die moet nog. De verpleegster die Esmee inentte vroeg nog hoe oud ze is. ‘Drieëneenhalf.’ “O, dan mag ze over een half jaar weer.”

  Dat wordt dus nog Feest. :-)

  Bij de weg, moet jij niet twee keer ingeënt worden?

  Het irritante met die sneeuw is wel dat je dus niet echt goed kan gaan fietsen, zoals ik de afgelopen maanden heb gedaan. En ik probeer toch die goede gewoonte van veel sporten vol te houden (en dat werd al veel moeilijker met die trainingen bij de Belastingtelefoon, want eenmaal thuis begint het al snel donker te worden). Maar ach, pap is de komende twee weken vrij van school, dus ik denk dat ik toch maar veel weg ga. Dan maar met kou fietsen, lol. 😉

  Comment by Guidje — 18 December, 2009 @ 10:53

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress