Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

15 February, 2010

Familiedag

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 12:47

Vandaag is het “Family Day”, een feestdag die in enkele provincies in Canada wordt gevierd. In Amerika is het tegelijkertijd “President’s Day”.

Omdat ik niets beters te doen had wilde ik naar mijn kantoor gaan. Maar dat was geen succes: de koffiekamer was op slot en in mijn kantoor was het steenkoud (de verwarming kan slechts om de paar kantoren ingesteld worden. Ik ben dus afhankelijk van de temperatuur die iemand anders aangenaam vindt). Daarom ben ik snel weer naar huis gegaan. Onderweg nog wel even koffie gehaald bij Starbucks…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress