Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

28 February, 2010

Voorbij

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 21:56

Na ruim twee weken zitten de Olympische Spelen er weer op. Het was, ook voor mij, niet naast de deur (het tijdsverschil vanaf hier is nog eens 3 uur extra), maar toch was aan alles te merken dat de Spelen in Canada plaats vonden. Bijna de hele dag was het op TV te volgen, op het werk werd het druk besproken, en de winkels lagen vol met Olympische kleding.

Maar vandaag was toch de climax: de ijshockey-finale. Ongelofelijk spannend, maar met het gewenste resultaat! Toen bleek hoe enorm populair die sport hier is: mensen gingen massaal de straat op, auto’s toeterden, er werd geschreeuwd, gejuicht, en met vlaggen gezwaaid. Uiteindelijk groeide het hier in Waterloo zelfs uit tot een spontane processie! Eerst verzamelde zich een grote groep mensen midden op een (behoorlijk druk) kruispunt, vervolgens zette de groep zich in beweging.

Nu kan de rust terugkeren…

1 Comment

  1. Gisteravond hier ook naar de finale van het ijshockey gekeken. Erg gaaf én bloedstollend spannend. Ik vind dat ijshockey wel een leuke, lekker lompe sport, maar ik vind die puck veel te snel gaan. Ik dacht eerst dat het aan mijn ogen lag, maar ik hoorde vandaag van heel veel andere mensen dat ze die finale weliswaar best gaaf vonden, maar dat ze geen idee hadden wanneer er gescoord werd. Zal dat es morgen bij het quizzen in de groep gooien. Jos schijnt een begenadigd ijshockeyer te zijn geweest. :-)

    Comment by Guidje — 1 March, 2010 @ 15:43

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress