Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

7 March, 2010

Alarm!

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 12:04

Gisteravond ging het brandalarm af. Ik trok meteen mijn jas aan, zette een muts op, en ging met de trap de 15 verdiepingen naar de begane grond af.

Daar stond de brandweer al. Het bleek loos alarm te zijn. Helaas hadden ze grote moeite om het alarm weer uit te krijgen. Helaas geen foto’s: ik had mijn camera niet mee naar buiten genomen…

Toen het om kwart voor 12 weer begon te loeien, ben ik maar naar Tim Hortons gegaan, de nationale coffeeshop. Nee, hier in Canada serveren die gewoon (niet zo’n heel goede) koffie! Daar heb ik een warme chocolademelk gedronken en wat zitten surfen op het internet. Om half 2 was het weer stil en kon ik eindelijk naar bed.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress