Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

5 August, 2009

Alweer een weblog

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 16:35

Hoi allemaal,

Ik ga weer eens op reis, en bij een reis hoort natuurlijk een weblog! In dit geval duurt de reis maar liefst een jaar, en de bestemming is Waterloo. Nee, niet dit Waterloo, maar een stadje dat zo’n 100 kilometer ten westen van Toronto ligt, in de provincie Ontario, in Canada. Het telt ruim 100.000 inwoners (waarvan 20.000 studenten), en als je de plaatsjes Kitchener en Cambridge (nee, niet dit Cambridge) erbij telt (Kitchener is compleet vergroeid met Waterloo, en Cambridge strekt zich weer uit tot Kitchener) kom je zelfs op zo’n 450.000 inwoners.

Ik zie dat er nog geen Nederlands Wikipedia-artikel is over het plaatsje. Misschien iets voor een koude winterdag. En die kunnen koud worden! Naar verluidt nog -24°C afgelopen maart. Hoe dan ook, op dit weblog kun je bijhouden wat ik zoal meemaak “in den vreemde”. En mocht je dat te lastig vinden: ik zal het koppelen aan Hyves en aan Facebook, zodat je ook vanuit je luie sociale-netwerk-website kunt meelezen.

Oh ja, ik vertrek begin september!

Waterloo Station

Als voorafje: een foto van Waterloo Station, gemaakt toen ik er twee jaar geleden was voor een conferentie.

1 Comment

  1. “En mocht je dat te lastig vinden: ik zal het koppelen aan Hyves en aan Facebook, zodat je ook vanuit je luie sociale-netwerk-website kunt meelezen.” -> uitstekend idee! Ik ben benieuwd naar je avonturen!

    Comment by Dan — 5 September, 2009 @ 14:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress