Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

8 May, 2010

Maaltijd

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 19:05

Gewoonlijk kook ik eenvoudige maaltijden: aardappelen met groente en een stukje vlees, stamppot, soms wat roerbakken (wat best een uitdaging is met alleen koekenpannen). Ik kook op zaterdag en zondag, en kan dan daarna nog 2 of 3 dagen de restjes opwarmen in de magnetron. De rest van de dagen vul ik met pasta (saus uit een pot) en magnetronmaaltijden uit de diepvries.

Vandaag besloot ik een (klein) beetje extra moeite te doen:

De groene asperges die je hier krijgt zijn lekker, maar lang niet zo lekker als de Limburgse asperges!

1 Comment

 1. Hoi Stefan,
  Ziet er lekker uit! Zelf had ik vorige week verse asperges uit Nuenen gehaald – een waar godenmaal met gewelde boter, beenham en natuurlijk gekruimeld ei (van de kip van een vriendin!). En voor het toetje verse aardbeien (van dezelfde boer). Gewoon, even kroontje eruit en smullen maar! Suiker was hier niet bij nodig (en op slagroom ben ik niet zo dol…).
  Als het nou nog een beetje warmer wil worden….

  Groeten,
  Frances

  Comment by Frances — 10 May, 2010 @ 04:28

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress