Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

23 June, 2010

Aardbeving

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 16:05

Vanmiddag is Canada licht door elkaar geschud dankzij een aardbeving niet ver van Ottawa. Ook in Waterloo, ruim 500 kilometer verderop, was de beving duidelijk te voelen. Het schudden hield een aantal seconden aan (zeker 10). Op het internet kon ik zo snel geen verdere informatie vinden en ik ben gewoon verder gaan werken tot ik een SMS’je kreeg vanuit Nederland met de vraag of alles goed was. Antwoord: ja. Nieuws reist snel, tegenwoordig!

De beving heeft al zijn eigen Wikipedia artikel!

2 Comments

 1. Hoi Stefan, ja – dat gaat snel tegenwoordig! Vele jaren geleden werd ik midden in de nacht wakker van een aardbeving (hier in Nederland)- mijn katten raceten als gekken door de flat. Maar toen ik de radio aanzette voor nieuws was er niks te merken. Pas ‘s morgens! Epicentrum – Venlo. H’m….

  Groeten,
  Frances

  Comment by Frances — 23 June, 2010 @ 17:57

 2. De eerste ronde Wimbledon partij tussen John Isner en Nicolas Mahut heeft ook een eigen wikipedia pagina:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Isner%E2%80%93Mahut_match_at_the_2010_Wimbledon_Championships

  Comment by Guidje — 25 June, 2010 @ 10:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress