Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

26 August, 2010

Afscheid

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 18:38

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En de tijd van gaan komt heel dichtbij nu. Veel van mijn spullen worden pas dinsdag opgehaald, maar nu al ben ik druk aan het opruimen en inpakken. De tien foto’s die boven mijn bank hingen zijn al weg, en vanavond is het tijd om afscheid te nemen van mijn trombone.

Nou ja, “mijn” trombone is het niet echt, ik heb hem sinds december te huur van de lokale muziekwinkel. Ik wilde toch iets met muziek doen terwijl ik hier was, en het leek me leuk om een nieuw instrument te leren spelen. Dat werd dus de trombone. Maar dat viel me nog best tegen! Een trombone is toch een compleet ander instrument dan een trompet, dus veel hulp bood mijn eerdere ervaring niet. Maar na ruim acht maanden kon ik er toch redelijk mee vooruit. Afgelopen maandag nog heb ik samen met mijn docent en een andere leerling van hem gespeeld, en dat ging helemaal niet slecht!

In Nederland ga ik, voorlopig in ieder geval, toch weer de trompet oppakken.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress