Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

28 August, 2010

Mac and Cheese

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 15:51

Afgelopen weken heb ik regelmatig dingen gegeten die al een tijdje in mijn kast stonden (voorraden voor als ik ingesneeuwd zou raken). Veel bonen in tomatensaus dus (ze kennen hier geen verschil tussen witte en bruine bonen). Maar ook dit:

Dit goedje heet “Mac and Cheese,” wat een afkorting is voor Macaroni en Kaas. Dus macaroni in een kaas-achtig sausje. Komt uit een pak (gebruiksaanwijzing: kook de macaroni in water, voeg melk, boter en poedertje toe, roer), smaakt verschrikkelijk. Maar ik moest het toch een keer proberen… Ik heb 2 of 3 happen genomen, en daarna een blik bonen opengemaakt.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress