Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

23 September, 2009

Staking

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 15:19

Mijn Nederlandse rijbewijs is 60 dagen geldig. Om wat gemakkelijker rond te reizen door de omgeving wil ik graag een auto kopen, maar voordat ik dat doe zal ik een Canadees rijbewijs moeten bemachtigen.

Vanuit BelgiĆ« en Duitsland zou dit eenvoudig zijn: gewoon inruilen! Maar Nederland heeft niet zo’n overeenkomst, dus ik zal het opnieuw moeten halen! Gelukkig accepteren ze nog net een brief van het RDW dat mijn rijbewijs bestaat, zodat ik niet een jaar lang met een test-rijbewijs hoef rond te lopen. Wie hier voor het eerst zijn rijbewijs haalt moet dat wel, en dat betekent dat je niet zonder begeleider mag rijden.

Vandaag heb ik eens gekeken waar ik me voor een rij-examen moet aanmelden, en wat blijkt? DriveTest Ontario ligt al zo’n maand in staking, en heeft tienduizenden examens moeten annuleren. Gevolg: tegen de tijd dat ze uit die staking komen zal er een flinke wachtlijst zijn…

Voorlopig dus maar blijven fietsen, en hopen op een beetje redelijk weer! (Vanmorgen miezerregen…)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress