Stefan's Waterloo Just another WordPress weblog

4 October, 2009

The Heat is On

Filed under: Uncategorized — Stefan @ 20:40

De buitentemperaturen waren de afgelopen week niet om over naar huis te schrijven (al doe ik dat nu toch). Ik hoorde dat gewoonlijk de verwarming in mijn flat pas met Thanksgiving wordt aangezet (dat valt op de tweede maandag van oktober, heb ik net opgezocht), maar afgelopen donderdag was mijn t-shirt warm toen ik het aantrok: het hing boven de verwarming, en die stond dus aan!

Niet dat hij heel warm is (de thermostaat staat op laag), maar dat hoeft ook niet. Er zijn voorlopig genoeg appartementen om het mijne heen om de boel warm te houden. De thermostaat geeft aan dat het net iets onder de 70 graden is. Fahrenheit, wel te verstaan.

Verder is zaterdagmiddag een monteur langsgeweest om TV en internet aan te sluiten! Hij deed netjes zijn schoenen uit (dat schijnt hier de gewoonte te zijn als je ergens op bezoek gaat, heb ik me laten vertellen), en had vrij snel de boel aan de praat.

Ik heb nu toegang tot meer dan honderd zenders, waaronder “The Golf Channel”, een kanaal dat wetsvoorstellen van Ontario laat zien, en een ruime selectie aan home shopping kanalen. De BBC heeft hier, net zoals de overige kanalen, regelmatig een reclameblok (om de paar minuten. The Daily Show, bijvoorbeeld, die 30 minuten duurt, heeft 3 reclameblokken).

Er is ook genoeg sport te zien. IJshockey, natuurlijk (sommige teams hebben hun eigen kanaal, geloof ik), maar ook American football, basketbal, honkbal en nascar racing (elk op een hele sloot verschillende kanalen). Er is ook een Cricket-kanaal, maar daar geeft mijn abonnement geen toegang toe.

1 Comment

  1. Damn, geen cricket! En dat terwijl dat toch een geweldige sport is om bij in slaap te vallen.

    Euh… nascar racing? Qu’est-ce que c’est?

    Comment by Guidje — 5 October, 2009 @ 08:02

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress